Door innovaties zijn wij in staat onze dromen te verwezenlijken. We brengen de legende tot leven, en creëren  een ongekend realistische en wonderlijke interactie tussen jouw en onze wereld.

Het belang van innovatie

Wij willen mensen verwonderen en meenemen in onze legende. Om een optimale beleving te realiseren ontwikkelen we producten die verder reiken dan de techniek van vandaag de dag. De context moet kloppen, realistisch zijn en verder gaan dan ieders verwachting. De uitdaging is om steeds weer een stapje verder te komen naar het maximaal haalbare. Daarvoor zoeken we de grenzen op van de ontwikkeling en zijn wij pioniers op het gebied van onder andere interactieve robotica.

De beleving staat centraal

Bij iedere keuze die wij nemen, stellen we beleving centraal. De WitchWorld legende verdient het om verder gebracht te worden dan alleen de letters in het boek. Daarom bouwen wij niet alleen ons eigen themapark, maar ontwikkelen we ook meer producten waardoor iedereen het verhaal op zijn of haar eigen manier kan beleven. Interactief, realistisch, en bereikbaar voor iedereen.

Verder komen door krachten te bundelen

content_schild-samenwerken.png

Verschillende technieken dragen bij aan het realiseren van interactieve beleving. Robotica maakt het mogelijk wonderlijke wezens tot leven te wekken. Karakters krijgen daarmee een ziel en kunnen realistisch reageren op veranderingen. Maar om dit te kunnen bewerkstelligen zijn innovaties in kunstmatige intelligentie, sensoren en mechanische bewegingen nodig. Veel onderzoek is vereist om het bestaande niveau te verhogen. WitchWorld werkt samen met gerenommeerde specialisten in binnen- en buitenland en bundelt kennis en talenten. Onze ambities zijn daarbij grenzeloos, iets wat in onze producten steevast is te vinden.

Techniek in het onderwijs

content_studie.png

Niet alleen professionals dragen bij aan de realisatie van onze innovaties. Ook studenten van de meest uiteenlopende opleidingen denken en werken mee. WitchWorld gelooft in de energieke eigenzinnige denkwijze van jonge geesten. De ontwikkeling van nieuwe technieken vraagt namelijk naast kennis, verworven inzicht en ervaring ook om gezonde eigenwijze koppigheid en durf. Een combinatie van jong en oud garandeert de beste resultaten. Een WitchWorlder denkt niet out of the box, want er is geen 'box'...

Lees meer >

Knurt, de eerste echte levende trol...

In 2012 sloegen we onze eerste mijlpaal in de ontwikkeling van nieuwe robotica voor de themaparken-markt. Door een samenwerking met gerenommeerde robotica specialisten uit het Verenigd Koninkrijk die onder andere verantwoordelijk zijn geweest voor de robotica in de Harry Potter-films, brachten wij de wereld de eerste realistische "full motion" robottrol Knurt. Knurt is in staat om acht verschillende emoties te tonen. Sindsdien zijn we op die techniek aan het voortborduren en ontwikkelen we in-house verder door naar een duurzaam resultaat voor implementatie in ons themapark.

De toekomst in onze handen...

Met de focus op in-house ontwikkeling van nieuwe innovaties en door de samenwerking te zoeken met gerenommeerde instellingen wereldwijd hebben we bij WitchWorld de toekomst in eigen hand. Door de ontwikkeling van nieuw talent investeren we niet alleen in een gezonde techniekmarkt maar stellen we onszelf ook in staat om ook in de toekomst vooruitstrevend te blijven handelen. Onze inzet stelt ons in staat onafhankelijk van derde partijen te blijven opereren.

Learning and innovation go hand in hand. The arrogance of success is to think that what you did yesterday will be sufficient for tomorrow.

William Pollard