Het Heksenhuis

12-6-2018

Kom binnenkort de sfeer van WitchWorld proeven

In het pand van WitchWorld wordt er, onder coördinatie van Marco en Silvana, door een grote groep creatievelingen hard getoverd aan het Heksenhuis. Dit team brainstormt elke woensdag over hoe ze het project willen vervolgen en wat de volgende stappen zullen zijn. Dit wil niet zeggen dat ze alleen op woensdag bezig zijn met het project; na elke bespreking volgt er namelijk weer een week hard werken om het Heksenhuis te verwezenlijken.

Zo heeft het team onlangs besloten dat ze het Heksenhuis een paar meter wilden verschuiven. Het doel van het verschuiven is om het Heksenhuis zo te plaatsen dat het ook de aandacht zal trekken van de mensen die buiten langs het gebouw lopen.

Wat er allemaal in het Heksenhuis komt kunnen we jullie niet vertellen, we zien je natuurlijk graag terug als het Heksenhuis af is, zodat je het met eigen ogen kunt komen bekijken. Wat we wel kunnen vertellen is dat er bepaalde elementen uit het boek, zoals de muur met de schriften en en de toverketel terug zullen komen in het huis.

Het Heksenhuis zal centraal staan voor de gelijknamige attractie en de sfeer in het themapark van WitchWorld. We streven ernaar om het Heksenhuis aan het eind van 2018 te kunnen presenteren aan onze gasten tijdens rondleidingen.
 

Terug naar de nieuws-pagina