Overgrote belangstelling vereist vergunning

11-5-2017

Open Dagen WitchWorld uitgesteld


De Open Dagen die WitchWorld van plan was om komend weekend, 13 en 14 mei, te houden, moeten worden uitgesteld. Door de organisatie was geen rekening gehouden met het feit dat ingeval van zeer grote belangstelling een vergunning van de gemeente is vereist. Na overleg met de gemeente heeft WitchWorld vanmiddag moeten besluiten om de Open Dagen daarom uit te stellen.

‘Uit de aanmeldingen op de via Facebook aangemaakte evenementen op beide dagen konden we echt niet concluderen dat er nou zo’n enorme belangstelling voor zou zijn,’ zegt Ton Theunis, directeur van WitchWorld. ‘Maar in de afgelopen uren liep het aantal mensen dat reageerde, dat ons belde en waarvan anderen vernamen dat de belangstelling groot was, zodanig toe dat de gemeente ons liet weten dat een vergunning echt noodzakelijk is. Wij hebben daar alle begrip voor; we zouden immers niet willen dat er ongelukken gebeuren.’

Besloten is dus om de Open Dagen uit te stellen, zo’n drie tot vier weken, zodat alsnog alle veiligheidsvoorzieningen officieel kunnen worden goedgekeurd en een vergunning kan worden aangevraagd.

WitchWorld zal zo snel mogelijk via de media en internet laten weten wanneer de Open Dagen alsnog gaan plaatsvinden.

Team Witchworld

Voor nadere vragen kunt u contact met ons opnemen.

Terug naar de nieuws-pagina