WitchWorld op PROVADA 2015

19-4-2015

Vandaag, morgen en overmorgen heeft WitchWorld een plaats gekregen op de PROVADA 2015 in de RAI in Amsterdam. Een uitgelezen mogelijkheid om het themapark in wording onder de aandacht te brengen bij private investeerders en andere partijen met financieringsinteresse voor een deel van het park.

'Zo'n kans krijg je zelden of nooit,' vertelt Ton Theunis, algemeen directeur. 'We zijn de gemeente Almere en de Amsterdam Metropolitan Area dan ook zeer erkentelijk voor deze mogelijkheid.'

Over aanloop en interesse heeft PR-medewerkster Joliette de Groote bepaald niet te klagen. 'Ik heb vandaag al heel wat keren het verhaal staan te vertellen. Maar dat kost eigenlijk geen moeite, want her is natuurlijk een super story.' 

De hele dag buigen geinteresseerden zich over de prachtige maquette die door Bart Sikkens driedimensionaal werd gefreesd en door Rebecca Scharn en Dennis Beerman prachtig in kleur werd gezet. Het geprinte art-work van Tim den Hond maakt de uitstraling compleet. 

In de komende dagen hopen de WitchWorlders natuurlijk op nog veel meer interesse van investeerders. Wie hen zelf met een bezoek wil vereren: Hal 11 stand 01.

Terug naar de nieuws-pagina