afbeelding
afbeelding

De wedstrijd is begonnen!

Scholen uit het hele land doen mee met de Tweestrijd Attractie-wedstrijd. Inzendingen van scholen moeten voor 4 november 2016 worden ingeleverd. Het beste idee wint de eerste editie van deze unieke wedstrijd!

WitchWorld opent in 2019 haar themapark vlakbij Amsterdam. Dit themapark staat in het teken van verschillende legenden, waaronder Tweestrijd. WitchWorld wil de landelijke lancering van Tweestrijd samen met jullie vieren! Daarom bieden wij alle basisscholen van Nederland een eenmalige, unieke kans. Schrijf samen met je klas een eigen legende. Het is aan jullie of deze grappig, spannend, meeslepend, griezelig of leerzaam wordt. De klas met het beste verhaal bekronen wij met een wereldprimeur: jullie eigen legende uitgebeeld in een attractie. Het leukste van alles: Jullie gaan samen met jullie klas die attractie uitwerken. Het is dus niet alleen supergaaf maar ook super leerzaam!

afbeelding

Wat je kunt winnen

1. Excursie naar DeltaWitchworld.
2. Iedereen het boek Tweestrijd.
3. Merchandise pakket.

1. Jullie eigen attractie.
2. Iedereen het boek Tweestrijd.
3. Merchandise pakket.
4. Excursie naar Delta WitchWorld.

1. Iedereen het boek Tweestrijd.
2. Merchandise pakket.

afbeelding

Inschrijven niet meer mogelijk.

Doordat de wedstrijd reeds begonnen is, is inschrijven niet meer mogelijk. Inschrijven kon tot uiterlijk 3 oktober 2016. 

- Natuurlijk zijn scholen vrij in het indelen van de benodigde ruimte voor de wedstrijd. Zelf raden wij aan om hiervoor minimaal 3 losse lesmomenten in te plannen (Brainstorm, concept en uitwerken definitieve inzending). - De bronzen winnaar moet rekening houden met de reservering van minimaal 1 halve lesdag voor de uitreiking. - De zilveren winnaar moet rekening houden met de reservering van minimaal 1 hele lesdag voor excursie en uitreiking. - De gouden winnaar moet rekening houden met de reservering van minimaal 4 hele lesdagen voor de excursie, uitreiking en het lestraject voor de ontwikkeling van de attractie. 

wedstrijd_03.png

wedstrijd_05.png

wedstrijd_07.png

wedstrijd_09.png